Mobirise
MobiriseWelkom bij Linda Care.

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Ik ben Linda Bosman. Ben in 1986 geboren in Eerbeek. Daarnaast heb in nog in Zutphen en in Elst gewoont. Nu woon ik sinds juli 2017 samen met mijn man in Huissen.

Ik ben nu een eigen pedicure praktijk aan huis begonnen. Inmiddels ben ik ook al begonnen met de medische pedicure opleiding. Deze hoop ik begin 2019 af te kunnen ronden.

Voor de opleiding tot pedicure heb ik andere werkzaamheden uitgevoerd. In 2002 ben ik begonnen met de verpleegkundige opleiding in het ziekenhuis. In 2008 heb ik de intensive care opleiding gedaan. En in 2011 de overstap gemaakt naar de ambulance. Tot heden ben ik nogsteeds werkzaam als ambulanceverpleegkundige naast mijn pedicure praktijk. In de toekomst is de bedoeling om te gaan stoppen met de ambulance en me volledig te gaan richten op mijn eigen praktijk.

De keuze om een eigen praktijk te gaan uitvoeren is gekomen door algemene ontwikkeling in mijn leven. Daarnaast heb ik altijd de ambitie gehad om voor mijzelf te gaan werken. In het pedicure werk kan ik al mijn ziel en zaligheid kwijt.
Ik vind het erg belangrijk om goede zorg te geven aan je voeten. Je voeten dragen je je hele leven. Dus daar moet je zuinig op zijn! Door deze de goede zorg te leveren zie ik de verbetering van de voeten en de tevredenheid van de mensen boven de voeten.

Dus zorg jij goed voor je voeten? Of kan het beter? Heb je voet klachten waar je niet van afkomt? En wil je dat ik daar naar kijk en je verder help? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik zou zeggen tot snel!

Copyright lindacare.nl
Alle beelden en teksten van deze pagina mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden gebruikt